inapoi la unica.ro

Retete din Banat

Ciorbă bănăţeană

1. Se lasă fasolea la înmuiat în apă călduţă, timp de 3-4 ore. Se scoate din apă şi se pune să fiarbă în câteva ape, până elimină toxinele. 2. După ce s-a fiert, se scoate din apă şi se lasă în sită să se scurgă. Separat, se curăţă ceapa, ardeii, morcovul şi cartofii. Se taie […]

rss

Trucurile voastre culinare

  • Adaugă o linguriţă de bicarbonat peste carne şi această va fi fragedă după preparare

    Trimis de: Denisa Decebal
  • Pentru că legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apa rece sau cuburi de gheaţă

    Trimis de: Stela Dumitru
  • Nu ţine în frigider citricile sau roşiile, dacă vrei ca gustul lor să rămână acelaşi

    Trimis de: Florina Boceanu
  • Dacă vrei că piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.

    Trimis de: Catalina
  • Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare

    Trimis de: Raluca Ion
19 trucuri
  • Ce îţi place să mănânci la desert?

    vezi rezultatele
    Loading ... Loading ...

Urmareste-ne pe Facebook