Pizza „la metru”

De

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foitaj congelat
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 150 g salam uscat bănăţean
  • 100 g bacon
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 praf sare, piper

Mod De Preparare

Învaţă să prepari o pizza la metru delicioasă, ca în Italia.

 

Mod de preparare:

 

1. Aluatul decongelat se aşază într-o formă lungă de tartă unsă cu puţin ulei.

 

2. Pasta de tomate se diluează cu foarte puţină apă şi se amestecă cu cimbrul. Cu acesta se unge aluatul.

 

3. Se taie salamul felii subţiri care se curăţă de pieliţa protectoare şi se aşază peste pasta de tomate. Se pune şi baconul tăiat cubuleţe şi se adaugă măslinele.

 

4. Se potrivește de sare și piper, apoi se dă tava la cuptor (atenţie, să intre în cuptor) pentru 20 de minute.