inapoi la unica.ro
Sufle de conopida

Sufle de conopida

  • Timp de preparare: 30 min
  • Timpul de gatire: 40 min
  • Gata in: 1 ore, 10 min

Ingrediente

  • 2 conopide
  • 3 oua
  • 400 g smantana
  • 200 g sunca presata de pui
  • 300 g branza telemea
  • 10 g unt

Preparare

Conopida se desface in buchetele mici, se spala si se pune la fiert intr-un vas cu un praf de sare. Dupa fierbere, se lasa la racit. Conopida fiarta se aseaza ordonat intr-o tava pe care in prealabil ai dat-o cu unt.

Intr-un vas se bat cele 3 oua si dupa se amesteca cu smantana.

Se rade branza, se taie sunca presata de pui (sau orice se prefera in locul acesteia) in feliute mici / cubulete si acestea se presara ordonat deasupra conopidei din tava, dupa care smantana se toarna pe deasupra. Apoi se mai pune putina branza rasa pentru a se rumeni frumos la final.

Cand cuptorul este incins introduci sufleul la foc potrivit, unde il lasi aproximativ 30 de minute.

Pofta buna!

Reteta trimisa de: Diana Orasanu

Categoria:

Incearca si:

Citeste o multime de alte articole interesante in newsletterul Unica.ro. Aboneaza-te acum!

rss

Trucurile voastre culinare

  • Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor, cozonacilor, plăcintelor şi cornuleţelor, unge-le deasupra cu cafea cu lapte înainte de a le pune la cuptor

    Trimis de: Madalina
  • Înainte de a prăji cartofii, este recomandat să îi scurgi de apă şi să îi ştergi cu un şervet uscat.

    Trimis de: Amalia Crudu
  • Foloseşte în loc de lapte, apă minerală atunci când prepari clătitele, pentru că în felul acesta vor ieşi mai pufoase.

    Trimis de: Simona Novac
  • Atunci când e necesar să adaugi apa în mâncare este indicat să foloseşti apă fierbinte

    Trimis de: Erika
  • Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete

    Trimis de: Alina Petreanu
19 trucuri
  • Ce îţi place să mănânci la desert?

    vezi rezultatele
    Loading ... Loading ...