Desert fructat

Desert fructat

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 conservă compot de mandarine (400 g)
  • 1 conservă compot de pere (450 g)
  • 2 pliculete gelatină sau jeleu
  • 400 g biscuiți digestivi
  • 250 g frișcă
  • 1 conservă compot de piersici sau caise (aproximativ 450 g)

Mod De Preparare

1. Fructele din compot se strecoară şi se lasă la scurs.
2. Se pregăteşte o tavă, în care se aşază un strat uniform de biscuiţi. Fructele scurse se pot întinde deasupra biscuiţilor ca atare sau tăiate cubuleţe.
3. Jeleul se prepară conform intrucţiunilor de pe plic. Apoi, fierbinte, se toarnă peste fructe. Se dă la rece pentru aproximativ 6 ore.
4. Înainte de servire, se decorează cu frişcă.

Evaluează