Dovlecei cu cartofi și roșii la cuptor

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 10 min
  • Timp de gatire: 25 min
  • Gata in: 35 min

Ingrediente

  • 1-2 dovlecei mici
  • 2 roșii
  • 2 cartofi
  • 250 g parmezan ras
  • oregano, pudră de ceapă, pudră de usturoi, busuioc - după gust
  • sare ș piper după gust
  • ulei de măsline

Preparare

Din 4 ingrediente și condimente faci o mâncărică super delicioasă, colorată și, în primul rând, extrem de sănătoasă. Ușor de încropit, rapid de gătit, și mai rapid de mâncat. Perfectă pentru perioada verii în care dorim să mâncăm sățios dar ușor.

Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.

  1. Taie toate legumele rondele Pune cartofii la fiert 5 minute (deoarece se gătesc la cuptor mai greu decât dovleceii și roșiile).
  2. Aranjează rondelele într-o tavă, alternându-le (sau ca în poze) ca să arate cât mai atrăgător.

shutterstock_333510149

  1. Stropește-le cu ulei de măsline, presară condimentele pe deasupra și acoperă-le cu parmezan din belșug. Dă tava la cuptor 20 de minute sau până când se face cartoful.

shutterstock_33351010

Alte rețete delicioase și sănătoase:

Salată de peşte cu măsline şi porumb fiert

Supă-cremă energizantă

Piept de pui cu orez sălbatic

Foto: shutterstock

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu