Fasole păstăi la borcan

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 30 min
  • Timp de gatire: 105 min
  • Gata in: 135 min

Ingrediente

  • 2 aspirine
  • sare
  • 1 kg fasole păstăi

Preparare

Fasole păstăi la borcan(teci) – o conservă ca la mama acasă pe care trebuie să o ai în cămară. Iată o reţetă simplă!

  • Cum se pun păstăile la borcan pentru iarnă

1.   Fasolea spălată se pune la fiert în apă cu sare măsurată în proporţie de 2 linguriţe pentru fiecare litru de apă.

2.   Nu se fierbe complet, doar 15 minute, şi când este aproape fiartă, se pune în bor­cane. Deasupra se toarnă zeama sărată în care a fiert.

3. Se pune câte o aspirină în fiecare borcan şi se astupă. Se pun la fiert într-un vas mare şi se lasă 90 de minute.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu