Coşuleţe cu carne

De

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 400 g carne tocată
  • 1 legatura mărar
  • 1 legatura pătrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei pentru călit
  • parmezan
  • 1-2 ardei roşu pentru ornat

Mod De Preparare

1. Se curăţă ciupercile, se spală în câteva ape, apoi se pun cu gura în jos să se scurgă, pe un prosop absorbant de bucătărie.

2. În acest timp, se curăţă ceapa, se toacă mărunt şi se căleşte împreună cu carnea tocată, amestecându-se continuu. Se adaugă puţină apă călduţă şi se căleşte la foc mic.

3. Carnea călită se condimentează cu sare, piper şi cimbru şi se amestecă cu verdeaţă şi cu o parte din parmezan. Se umplu ciupercile cu această compoziţie şi se bagă în cuptorul încins.

4. După ce s-au copt, se scot din cuptor şi se servesc ornate cu feliuţe de ardei tăiate mărunt şi cu parmezan.