Biscuiți din 4 ingrediente low carb, keto

De

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 113 grame făină de migdale
  • 36 grame eritritol (sau alti indulcitori cu indice glicemic zero, de exemplu stevia, tagatoză, etc)
  • 43 grame unt, la temperatura camerei
  • esență de vanilie după gust

Mod De Preparare

Cu numai 4 ingrediente, acești biscuiți sunt poate cel mai simplu desert low-carb sau keto pe care îl poți face. Dacă ai niște făină de migdale și un îndulcitor fără calorii, e foarte simplu să faci fursecuri care nu îngrașă și nu îți ridică glicemia.

  1. Se pornește cuptorul la 180 de grade. Se pregătește tava pe care se pune hârtie de cop.
  2. Într-un bol, se amestecă toate ingredientele. La început, amestecul va fi sfărâmicios, dar apoi se va forma o cocă. Dacă untul nu e suficient de moale, e mai bine să folosești mâinile pentru a amesteca ingredientele.
  3. Din coca obținută se formează bile de 2,5 centimetri, care se așază în tavă la distanță de 5 centimetri una de alta.
  4. Fiecare bilă de aluat se aplatizează cu furculița, apoi se rotește tava la 90 de grade, și se apasă iar cu furculițape fiecare biscuite.
  5. Se coc la 180 de grade până când biscuiții devin maronii pe margini, cam 10-15 minute, în funcție de grosimea biscuiților.
  6. Când îi scoți din cuptor, biscuiții vor fi foarte moi. Lasă-i să se răcească înainte să îi scoți din tavă. Se pot păstra într-un borcan timp de câteva zile, la temperatura camerei.