Pască fără aluat după rețeta lui Teo Trandafir

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 10 min
  • Timp de gatire: 35 min
  • Gata in: 45 min

Ingrediente

  • stafide
  • 4 fiole aromă de vanilie sau de rom
  • 350-400 g zahăr sau îndulcitor
  • 10 ouă sau 30 de ouă de prepeliţă (pentru că nu au colesterol)
  • 200 ml smântână lichidă
  • 1 kg brânză de vaci

Preparare

O pască fără aluat foarte simplă – una din rețetele de suflet ale lui Teo Trandafir, divulgată nouă și adaptată cititorilor noștri.

Preîncălzește cuptorul.

  1. Într-un vas mare, cu ajutorul unui mixer, se adaugă ingredientele treptat, amestecând continuu la viteză medie.
  2. Se amestecă totul foarte bine până se omogenizează compoziția.
  3. Se toarnă totul într-un vas de yena sau într-o tavă care nu lipește (rotundă, de preferat) și se dă la cuptor.

Aveţi grijă că această compoziţie va creşte, aşa că nu umpleţi vasul până la refuz.

Pasca fără aluat este o nebunie!

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu