Tocăniţă de oaie

Tocăniţă de oaie

Timpi de preparare

  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 foaie dafin
  • 1 crenguţă cimbru
  • 1 lingura ulei
  • 50 g unt
  • 2 cepe mari
  • 5 cartofi
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg carne de oaie
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

O tocăniţă delicioasă de oaie, care nu se face greu şi nu necesită prea multe ingrediente. Vezi reţeta!

1.    Se curăţă carnea de pieliţe şi se taie cuburi mici, apoi se presară cu sare şi piper.

2.    În ulei şi unt se călesc carnea şi ceapa şi, după ce s-au înmuiat, se adaugă morcovii tăiaţi rondele.

3.    Se pun şi cartofii tăiaţi cuburi, foaia de dafin și cimbrul şi se acoperă totul cu apă. Se lasă la fiert 60-70 minute.

4.    Se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.

Evaluează