Sitemap
- Somon la grătar cu orez
- Supă-cremă de spanac
- Mâncare ardelenească
- Cartofi copţi cu usturoi
- Rulouri aperitiv cu brânză
- Budincă de conopidă
- Mâncare cu prune
- Pui în sos alb cu gutui
- Curcan cu pere
- Muşchi la grătar
- Salată bulgărească
- Rulouri cu dovleac
- Paste cu bacon şi mazăre
- Cordon bleu
- Supă cremă cu ardei
- Tort “Five o ‘clock”
- Prăjitura"Delice"
- Prăjitura "Francesca"
- Grătar de porc
- Pizza ţărănească
- Borş de pui cu legume
- Crap la tavă
- Pui umplut, la tavă
- Penne cu nuci
- Omletă umplută
- Tocană de ardei cu afumătură
- Bărcuţe aperitiv
- Salată vieneză
- Vinete cu legume
- Cartofi mexicani
- Spaghete cu sos aromat
- Varză călită cu pulpă de porc
- Şalău pane
- Prăjitură “Regina toamnei”
- Pere coapte-n cojocel
- Bărcuţe cu cremă de nuci