Oua umplute in maioneza

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 30 min
  • Timp de gatire: 30 min
  • Gata in: 60 min

Ingrediente

  • 10 oua
  • 1 pate de porc sau pasare
  • smantana
  • ulei pentru maioneza
  • 1 lingurita mustar
  • 1 rosie pentru a asambla ciuperca

Preparare

  1. Fierbi ouale bine (cam 10 minute). Le cureti, le tai in doua, scoti galbenusul si il pui intr-un bol separat.
  2. Amesteci apoi toate galbenusurile cu pateul, apoi umpli jumatatile cu aceasta pasta.
  3. Separat faci o maioneza in care pui la inceput o lingurita de mustar pentru a nu se taia si la final o amesteci cu smantana. Torni amestecul intr-un vas intins si incepi ca aranjezi ouale cu umplutura in jos.

Reteta trimisa de: Iulia Festeu

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu