Stufat de miel

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 20 min
  • Timp de gatire: 60 min
  • Gata in: 80 min

Ingrediente

  • 750 g carne de miel cu os
  • 8 legaturi ceapă verde
  • 5 legaturi usturoi verde
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita condimente pentru miel

Preparare

Uite cum să prepari un stufat de miel de te lingi pe degete! Să ne bucurăm de legumele verzi, proaspete( pe care ni le oferă primăvara), îmbrăţişând carnea de miel în oală, pe foc.

1. În ulei încins se prajeste pe toate parţile carnea de miel. Se scoate si, în acelasi ulei, se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt.

2. Dupa ce s-au înmuiat, se presara condimentele pentru miel şi oaie si bulionul desfacut cu atâta apa cât sos se doreste a avea în final. Se lasa sa dea un clocot.

3. Într-un vas de cuptor, se aseaza carnea, se pune sosul de ceapa si se da la cuptor pentru 30 de minute.

Alte rețete de Paște:

Drob picant de miel

Pască clasică

5 idei de ouă umplute pentru masa festivă de Paște

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu