Piept de pui cu broccoli în sos Alfredo

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 5 min
  • Timp de gatire: 20 min
  • Gata in: 25 min

Ingrediente

  • 450 g paste (de care vrei)
  • 1-2 bucăți de broccoli
  • 200 g piept de pui
  • 100 g parmezan
  • 300 g sos Alfredo

Preparare

Când vrei să mănânci rapid, sățios și super gustos, alege rețeta aceasta. În mai puțin de 30 de minute ai masa gata pentru 4 persoane. Să facem! 

  1. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Ține 1 cană de apă după ce le scurgi, o vei folosi la finalul rețetei.
  2. Între timp, spală bine buchețelele de broccoli (pe care le poți tăia cât de mari vrei tu) și călește-le în unt, amestecând din când în când, timp de 4 minute. Adaugă vreo jumătate de cană de apă peste și lasă pe foc până când aceasta se evaporă. Scoate broccoli-ul.
  3. În același vas, călește și puiul (de asemenea tăiat după bunul tău plac), timp de 5-7 minute sau până când vezi tu că se rumenește.
  4. Fă sosul Alfredo conform instrucțiunilor de aici, în același vas în care ai făcut puiul. Adaugă pastele scurse peste sos, amestecă. Adaugă puiul și broccoli-ul, amestecă bine. Dacă e sosul prea gros, mai adaugă apa de la paste pe care ai ținut-o deoparte.
  5. Servește cald, cu extra parmezan pe deasupra.

Alte rețete delicioase asemănătoare: 

Creveți în sos Alfredo

Caserolă de paste cu pui Alfredo

Paste cu sos de parmezan si usturoi

Foto: shutterstock

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu