Cea mai gustoasă omletă grecească

Ingrediente

  • 4 ouă medii
  • 20 g unt
  • 1 linguriță apă minerală
  • 120 g brânză Feta sfărâmată
  • sare și piper proaspăt măcinat

Mod De Preparare

Gata în 5 minute, ușoară, bogată în proteine, pufoasă și gustoasă. Așa poți descrie, pe scurt, cea mai savuroasă omletă grecească pe care am mâncat-o vreodată. Să o facem!

Pe focul mic, încinge încet untul într-o tigaie care nu lipește.

Bate ouăle bine, apoi adaugă apa minerală și mai bate-le un pic. Toarnă-le în tigaie, amestecându-le continuu cu o spatulă. Când începe să se închege omleta, adaugă brânza feta, amestecă puțin și las-o încă un pic la făcut, amestecând din când în când.

Foto: 123rf.com

Află de aici Secretul celei mai cremoase și pufoase omlete

Alte rețete delicioase de omlete: 

Omletă de cartofi

Omletă cu roşii şi ciuperci

Omletă umplută

 

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu