Sitemap
- Borş ardelenesc
- Tartă cu praz
- Clătite cu dovlecei
- Supă de roşii cu ţelină
- Şuberec cu legume
- File de şalău cu piure de sparanghel
- Cannellonni cu spanac
- Desert de post cu mere
- Peşte la cuptor cu ananas
- Ruladă de ton cu cremă de măsline
- Rulouri cu brânză
- Clătite cu brânză şi ceapă verde
- Tarte cu legume şi caşcaval
- Plăcintă cu spanac
- Gogonele în sos de roşii
- Spanac cu orez
- Costiţe la grătar
- Ciorbă de legume cu soia
- Muşchiuleţ de porc cu sos de ananas
- Omletă ţărănească
- Prăjitură simplă cu portocale
- Tort cu frişcă şi cu portocale
- Medalion de vită cu sos alb
- Calzzone de post
- Ciorbă de fasole
- Pârjoale din cartofi cu verdeaţă
- Ciuperci umplute
- Mâncare de curcan
- Mâncare de vită cu orez şi broccolli
- Mâncare de ceapă cu pulpă de porc
- Mâncare de cartofi cu muşchiuleţ de porc
- Musaca pentru mofturoşi
- Brioşe din tagliatelle
- Spaghetti gratinate cu dovlecei
- Macaroane gratinate cu alune
- Cannelloni cu legume
- Piept de curcan cu sos alb
- Mâncare de cartofi
- Salată verde cu sos şi ouă
- Ciorbă de roşii cu ţelină
- Fripturi la grătar cu rozmarin
- Copănele cu susan
- Ruladă cu mere şi brânză dulce
- Ruladă umplută cu gem de prune
- Ruladă cu cremă şi portocale
- Delicatesă cu nuci
- Prăjitură cu gem de fructe de pădure
- Prăjitura regină
- Orez cu prune
- Pârjoale din legume
- Lasagna de legume
- Tarte cu legume asortate
- Ciorbă de legume cu suc de roşii şi paste
- Supă-cremă de lobodă
- Supă-cremă de fasole
- Supă de ciuperci
- Covoraş cu mac şi glazură de ciocolată
- Mucenici ca la Moldova
- Crochete de brânză cu verdeaţă
- Tartă cu brânză de oi şi migdale la cuptor