Sitemap
- Limbă de vită cu pere
- Plăcintă cu ştevie
- Lipie umplută
- Cartofi noi la cuptor
- Dovlecei umpluţi cu carne de pui
- Ciorbă deasă de legume
- Tort "Petală"
- Pui umplut cu orez şi legume
- Clătite învârtite
- Tortuleţ pentru petrecăreţi
- Salată grecească
- Supă cremă de mazăre
- Viţel cu sos de ardei şi roşii
- Rulouri libaneze
- Penne cu dovlecei, șuncă și sos la cuptor
- Aperitive cu ciuperci
- Ciupercuţe vesele
- Feţe zâmbăreţe
- Bărcuţe pe gustul micuţilor
- Şalău cu ciuperci
- Salată orientală
- Tagliatelle cu peşte
- Ciorbă de lobodă
- Ruladă de curcan cu sparanghel
- Pizza cu caşcaval
- Tort surpriză
- Pacheţele de porc la cuptor
- Aperitive cu brânză
- Prăjitură alb negru
- Cannelloni cu spanac şi caşcaval
- Farfalle cu verdeaţă şi cremă de brânză
- Colăcei cu sos dulce
- Friptură de porc cu mazăre
- Cornuleţe cu legume
- Rulouri cu sos de roşii
- Plăcintă cu ceapă
- Friptură de porc împănată
- Supă de ştevie
- Salată poloneză
- Terină de pui cu legume
- Rulouri de pui cu verdeaţă şi sos béchamel
- Costiţe de miel la cuptor
- Rulouri cu ceapă şi brânză
- Gustări uşoare
- Hamburger ca la mama
- Specialitate cu pui şi mere
- Supă cremă de sparanghel
- Deliciu de zile mari
- Tiramisu cu frişcă şi pişcoturi
- Caltaboş de casă tradițional
- Sărăţele asortate
- Vită cu sos de vin
- Hamsii pane
- Frigărui de pui
- Ciorbiţă de legume
- Costiţe de miel şi cartofi la cuptor
- Salată de pui
- Fursecuri cu stafide şi nuci
- Biscuiţi cu unt
- Frigărui din costiţe
- Scăricică de porc la grătar
- Mix grill de pui
- "Căsuţa din poiană"
- Ruladă de pui umplută cu dovlecei
- Ecleruri cu cremă de vanilie
- Ecleruri cu cremă de ness şi glazură de cappuccino
- Cozonac cu nucă
- Pulpă de miel la tavă
- Pulpă umplută cu ficat
- Costiţe haiduceşti
- "Puişori moţaţi"
- Ciorbiţă deasă ţărănească
- Ciorbiţă de legume cu tăiţei
- Peştişorul cu surprize
- Pălărioare cu cremă şi portocale
- Ruladă de cartofi
- Cremă cu aromă de portocale
- Cremă de vanilie caramelizată
- Coşuleţe cu ciuperci şi maioneză
- Ardei umpluţi cu orez
- Supă-cremă de ţelină
- Şalău la cuptor cu sos de roşii
- Ruladă de porc cu garnitură de cartofi
- Corn cu salată
- Peşte haiducesc la cuptor
- Păstrăv în sos alb cu crochete de cartofi
- Scrumbie pe pat de fenicul